VELIKONOCE V HOTELU GRAND (18.4. – 22.4.)

 

DOPŘEJTE SI VELIKONOCE V GRANDU
18. – 22.4.

Bršlicový krém
s mátou a slaninovým chipsem (alergeny 7,9)
55 Kč

Baby kuřátko
s nádivkou z medvědího česneku,
smetanová bramborová kaše (alergeny 1a,3,7,9)
250g 220 Kč

Dušený telecí špalek
z kýty s jarní zeleninou, kopřivový bulgur (alergeny 1a,3,7,9)
150g 229 Kč

Špenátové lasagne
parmesán (alergeny 1a,3,7,9)
250g 169 Kč

Celá pečená velikonoční husa
bílé a červené zelí, dva druhy knedlíků (alergeny 1a,3,7,9)
3500g 1350 Kč (na objednávku 24h předem)

Čepovat budeme Velikonoční „zelený speciál“ z Chotěboře

Na zdraví a dobrou chuť.

Rezervace na tel. 605 446 466 nebo na www.grandcaslav.cz